Náš příběh

Vše začalo v roce 2000. Postupně jsme nabírali zkušenosti s novými technologiemi i trendy v gastronomii. Po velké povodni v roce 2002 jsme se stěhovali do současného sídla firmy.

V roce 2006 jsme obstáli ve dvou velkých zakázkách v objemu nad 10 mil za každou zakázku.

V roce 2007 jsme přistavili dílnu a sklad tzv. „na zeleném“.

Některé opravy je lepší provádět ve vlastní dílně se zázemím.

V roce 2011 jsme dále rozšířili skladové kapacity o velikost hangáru.

Je důležité zakázky zkompletovat již před montáží. Od roku 2014 jsme rozšířili pro zákazníky možnost výběru použitých a bazarových zařízení.

V současné době jsme limitováni omezenými prostory firmy.

Plánujeme stěhování do větších prostor, kde nabídneme zákazníkům aktivní kuchyni pro prezentace a následná školení. V souladu s rozvojem potřebujeme rozšířit kolektiv o nové kolegy pro obchod, vztahy se zákazníky a techniky.

Ať je doba příští příznivá pro celou gastronomii…

  • Začínáme sbírat zkušenosti s novými technologiemi a rozjíždíme firmu zaměřenou na profi gastronomii.
  • Po ničivé povodni se stěhujeme do současného sídla společnosti na předměstí Českých Budějovic.
  • Realizujeme první velké zakázky v objemu nad 10 miliónů korun
  • Rosteme. Přistavujeme dílnu a sklad od základů po střechu přesně pro naše a Vaše potřeby.
  • Rosteme dál. Zvětšujeme skladové kapacity na velikost hangáru, kde zakázky před montáží kompletujeme.
  • Rozšiřujeme služby. Zákazníkům nabízíme možnost výběru použitých a bazarových zařízení.
  • Slavíme 20 let na trhu a plánujeme další růst a profesní vývoj. Chceme zákazníkům představit aktivní kuchyni pro prezentace a školení.
  • Hledáme do kolektivu nové kolegy. Techniky, obchodní zástupce a specialisty na vztahy se zákazníky.